Na de loodzware Covid-periode krabbelt de hele reisindustrie en dus ook Brussels Airport weer recht. Hoe onze nationale luchthaven weer begint te bruisen zoals voorheen & hoe de personeelsleden van de vele luchtvaartbedrijven gebeten blijven door de luchtvaart/reismicrobe, kan je vanaf volgende week zelf volgen in het nieuwe VRT-televisieprogramma “Luchthaven 24/7”.

De makers van de reeks kregen uitzonderlijk toegang tot heel wat diensten in de luchthaven: de wereld van de luchtvaartpolitie en douane, de controletoren van skeyes en het APOC, het operationele zenuwcentrum van de luchthaven, de vrachtafdeling Brucargo, maar ook het splinternieuwe Animal Care & Inspection center, en de medische hulpdiensten van de luchthaven de luchthavenbrandweer.

 

Unieke microbe

Luchthaven 24/7 brengt een verhaal over personeelsleden van luchtvaartbedrijven die gebeten zijn door de unieke luchtvaart/reismicrobe, en zich dag na dag inzetten om passagiers en goederen van over de hele wereld vlot en veilig op hun bestemming te brengen.

Luchthaven 24/7: vanaf woensdag 27 april elke woensdag om 20.40 uur op Eén.

 

(foto’s @ Eén)