22/06/2021- COVID-19 heeft de vraag naar reizen met camper een boost gegeven. Nadat reisorganisatie Joker al eigen campers aanbood voor reizen binnen Europa , gaat de Belgische touroperator nu in zee met camperverhuurflatform Goboony om nog meer & grotere campers te kunnen aanbieden. En dit in combinatie met professioneel reis/camperadvies… 

Nadat ze al heel wat jaren campers aanboden op verre bestemmingen zoals de USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland lanceerde Joker Reizen onlangs al de verhuur van eigen campervans voor reizen binnen Europa, en dat bleek – gezien het hele Covidgebeuren- meteen een schot in de roos. Om vanaf nu vooral ook grotere campers te kunnen promoten, is de duurzame Belgische touroperator sinds enkele weken een samenwerking aangegaan met het bekende camperverhuurplatform Goboony. Door de krachten van een verhuurplatform en reisprofessionals te bundelen, krijgen reizigers professioneel reisadvies, én de meest geschikte camper voor hun reisgezelschap, gehuurd bij particulieren.

 

Flexibel reizen vanuit België

“Nog meer dan voor COVID-19 zoeken gezinnen, koppels en vrienden naar een flexibele manier van reizen, dicht bij huis, met een lage voetafdruk, en veel actie” aldus Jeroen Vincken, commercieel manager bij Joker Reizen. “Daarom begon Joker begin dit jaar met het verhuren van compacte campervans met vertrek vanuit België. Want reizen met een camper of campervan nodigt uit om traag te reizen, om op je eigen tempo een klein stukje van de wereld ten volle te verkennen. Ons eigen aanbod campervans raakte al snel volledig geboekt. Samenwerken met camperdeelplatform Goboony was een logische volgende stap. Nu kunnen we niet alleen méér kampeerwagens aanbieden, maar ook grotere campers en buscampers.”

 

Duurzaam reizen

De werking van Goboony sluit ook perfect aan bij de duurzame visie van Joker. “Sowieso is het milieuvriendelijker om af en toe minder te vliegen en te reizen met een camper. Door een camper te huren van particulieren moeten er minder campers gemaakt worden en worden de grondstoffen efficiënter gebruikt” aldus Vincken.

Wie een mobilhome bij Goboony huurt via Joker krijgt, naast een mooie korting, dus ook uitgebreid professioneel advies. Joker zorgt verder voor de nodige inspiratie via enkele volledig uitgewerkte voorbeeldreizen en de klant krijgt bij zijn/haar boeking een uitgebreide praktische gids vol tips over duurzaam kamperen.

Zowel Joker als Goboony zien veel potentieel in deze nieuwe samenwerking en willen na dit testjaar inzetten op een samenwerking op lange termijn.

Meer info vind je in de Joker reiskantoren of via de website van Joker Reizen 

(Foto’s @ Joker Reizen & Goboony)