2/10/2019- Touroperator Corendon gaat vanaf volgende zomer reizen aanbieden naar Lefkas en Parga in Griekenland. Vanaf april 2020 vliegt Corendon Dutch Airlines 2x per week vanuit Amsterdam Schiphol Airport naar de dichtstbijzijnde Griekse luchthaven Preveza (PVK).

Naast de populaire vakantiebestemmingen die Corendon reeds aanbiedt, zijn ook Lefkas en Parga namelijk geliefde Griekse regio’s bij Nederlandse, maar ook Belgische reizigers.

Schiereiland Lefkas
Het schiereiland Lefkas is met een brug verbonden aan het Griekse vasteland en heeft een aantal van de mooiste stranden van Griekenland op zijn naam staan. Het is een veelzijdige bestemming met schilderachtige dorpjes en een gevarieerd landschap. Zo worden bergachtige bosrijke gebieden afgewisseld met witte stranden en een helderblauwe zee. Op Lefkas biedt Corendon in de vakantieplaatsen Nidri, Lefkas-stad, Ligia, Nikiana en Geni diverse accommodaties aan, variërend van eenvoudig tot luxe én een All Inclusive hotel.

Schilderachtig Parga
Op het vasteland, in de streek Epirus, is Corendon neergestreken in Parga. Een pittoresk Grieks stadje met een aantal fijne stranden, een gezellige boulevard en oude burcht. De smalle steegjes, vele trappen en de karakteristieke Venetiaanse huizen geven het kustplaatsje een schilderachtige uitstraling. Het aanbod in Parga bestaat voornamelijk uit kleinschalige typisch Griekse accommodaties.

Lefkas en Parga zijn nu boekbaar via de reisagent en via de website van Corendon