26/08/2022- Groot nieuws bij Corendon want de touroperator, die ook in België en Nederland via de reisagent haar reizen verkoopt, heeft een grootse samenwerking met de Griekse hotelketen Mitsis Hotels afgesloten.

Vanaf het zomerseizoen 2023 kan de Corendon-klant kiezen uit 17 nieuwe hotels & resorts van de Mitsis-groep. Vier van de Mitsos hotels zijn gelegen op Kreta, vijf op Kos en acht op Rhodos. Stuk voor stuk hotels uit het premium segment die inzetten op luxe, beleving, gastronomie en een hoogwaardige all-inclusive service. Op Kos staat bijvoorbeeld het Blue Domes Resort, het meest luxueuze 5-sterrenresort op het eiland, met maar liefst elf restaurants, zes bars, een eigen wellnesscentrum en conciergeservice. Op Rhodos ligt het Alila Resort & Spa, met zijn indrukwekkende architectuur, adembenemende ligging aan het strand tussen Rhodos stad en de Lindos acropolis, plus een voortreffelijk culinair aanbod met smaken van over de hele wereld.

 

Vertrouwen in de reissector

Met dit strategisch partnership spreken twee grote bedrijven uit de reissector hun wederzijds vertrouwen uit en bovendien ook hun vertrouwen in de toekomst van de reissector.

“Het is met trots dat we dit partnership aankondigen”, zegt Atilay Uslu, oprichter van Corendon. “Onze klanten gaan voor kwaliteit en houden van een uitmuntende service en lekker eten. De Mitsis hotels beantwoorden perfect aan die vraag. Dat wij hen kunnen toevoegen aan ons aanbod is niet alleen een teken dat we vertrouwen hebben in de toekomst van de reissector.

De Mitsis Hotels werden in het verleden in België exclusief door Thomas Cook verkocht. Na het tragische faillissement van die touroperator kon de hotelketen in ons land echter enkel nog via Sunweb en de Neckermannkantoren worden geboekt. Maar daar komt dus nu verandering in zodat alle reiskantoren opnieuw de populaire Mitsis Hotels aan hun klanten zullen kunnen aanbieden.

Foto’s @ Corendon/Mitsis Hotels