09/09/2022- Nu de meeste cruiserederijen hun Covidregels zwaar versoepeld hebben en cruises daarmee ook weer volop in de belangstelling staan, begeeft een nieuwe cruisespeler zich op de Belgische markt. In oktober gaat immers Nederlands cruise touroperator Captain Cruise vanuit een Belgisch kantoor van start, mét Belgische vertegenwoordiging.

 

Cruisetouroperator Captain Cruise bestaat al meer dan 14 jaar in Nederland en behoort in Nederland tot één van de grootste cruisetouroperators van het land. Vanaf oktober slaat het bedrijf haar vleugels uit richting België met een gloednieuw kantoor in Grimbergen én een Belgisch gezicht.

Dat gezicht wordt Hans Heymans, geen onbekende in de Belgische reis-en cruisewereld, die als Business Development Manager het aanspreekpunt voor verdere ontwikkeling van de b2b cruise business wordt.

 

 

Ook via de reisagent

“Want Captain Cruise België zal dan wel online werken, ook reisagenten zijn zeker welkom bij ons” zo klinkt het. “Ze krijgen een eigen login waardoor zij binnen enkele minuten een professionele offerte kunnen opstellen met hun eigen logo” zo laat de cruise TO exclusief aan Travel Express Benelux weten. “Het aanbod van Captain Cruise wordt het grootste assortiment van België met ruim 46 rederijen en meer dan 30.000 cruises online”.

“Onze Belgische website -die in oktober online komt- zal zeer veel content bevatten over alle rederijen, hun schepen met o.a. dekplannen, foto’s, hutspecificaties, haveninformatie, enz. Daarnaast hebben wij met merendeel van de rederijen API verbinding, waardoor er realtime prijzen op de website komen te staan. Binnenkort kunnen wij bovendien ook een compleet cruise aanbod neerzetten door het dynamic packaging systeem dat binnenkort wordt gelanceerd. Alles is online boekbaar. Zo kan de klant/reisagent de vluchten, cruise, hotel en transfers online boeken. Dit wordt uniek in België. Hiermee gaan wij ons onderscheiden, naast het grote aanbod en onze persoonlijke service, ten opzichte van onze concullega’s”, aldus Nederlands bestuurder Robert Pieter Gardenier. “ En voor wie een cruise op maat offerte wenst te ontvangen, uitgebreide informatie over de reis of een andere vraag heeft, staan onze Cruise Experts telefonisch klaar!”

Voor meer info over mogelijke samenwerkingen met de nieuwste cruise touroperator van België, is Hans Heymans van Captain Cruise in België nu al bereikbaar via hans.heymans@captaincruise.be of telefonisch op 0475/930.556