28/06/2024- Reisorganisatie Connections stapt in het kapitaal van het Limburgse platform Daymaker, dat tips over reisbestemmingen matcht met de interesses van nieuwsgierige reizigers.

De bekroonde start-up van Lien Verwimp, Nico Mullens en Jeroen Peeters werd 2 jaar geleden opgericht en laat geïnteresseerde reislustigen toe hun reisverhalen, foto’s en video’s te posten op een sociaal platform. Door middel van een technologie worden de gebruikers vervolgens gematcht met de tips en andere info van gelijkgestemde reizigers.

Op twee jaar tijd telt het platform volgens eigen cijfers 400.000 (be)zoekende reizigers.

 

Merkimago

“Als klantgedreven reisorganisatie past dit perfect bij ons merkimago”, aldus Ronny Baeyens, CEO van Connections. “De unieke content die hun community produceert bezorgt ons daarbovenop een hogere conversie op campagnes”, zo luidt het. Voldoende basis om een strategische samenwerking aan te gaan dus.

Het kapitaal dat Connections inbrengt, zal volgens de oprichters worden geïnvesteerd in de uitbouw van de community enerzijds en anderzijds in de verdere technologische ontwikkeling van het platform.