2/08/2018- Nog een hongertje voor je op het vliegtuig stapt? Dan kan je vanaf nu op Brussels South Charleroi Airport nog snel een cupcake uit de automaat halen. Want de Waalse luchthaven kreeg net als allereerste locatie in Europa een heuse cupcake automaat!

Het bedrijf Cupy’s maakt zijn intrede in de terminal van Brussels South Charleroi Airport met de eerste cupcakeautomaat van Europa. Voor 4,20 Euro kunnen klein en groot, passagiers en begeleiders vanaf nu smullen van deze kleurrijke gebakjes met gevarieerde smaken. In de vertrekhal zijn de zoete lekkernijen voor iedereen beschikbaar.

Europese primeur

Cupcakes zijn inmiddels heel bekend en alsmaar meer verspreid in de grote steden maar Cupy’s is het eerste bedrijf dat een cupcakeautomaat in een luchthaven invoert.

De ambachtelijk gemaakte gebakjes zullen ter plaatse kunnen gegeten worden of meegenomen worden in de doosjes die ter beschikking van de klanten gesteld worden.

6 verschillende smaken

Er zijn 5 vaste smaken (speculaas, karamel met gezouten boter, oreo, witte chocolade met frambozen en nutella met fingehakte hazelnootjes) en daarnaast wordt ook een zesde smaak aangeboden die voor de nodige variatie moet zorgen. Zo wil de luchthaven ieder wat wils kunnen aanbieden.

“Innoveren, dat is ons stokpaardje! ” aldus Jean-Jacques Cloquet, Afgevaardigd bestuurder van Brussels South Charleroi Airport. “Wanneer we dit met partners kunnen doen die verder willen gaan dan het huidige aanbod, kunnen we er alleen maar fier op zijn”.