09/02/2021- Na meer dan 3 maanden sluiting verwelkomen de Center Parcs- en Sunparksparken op 12 februari de eerste vakantiegangers van 2021. Vanaf de krokusvakantie zullen Center Parcs De Vossemeren, Les Ardennes en Park De Haan & ook Sunparks Oostduinkerke de deuren (voorlopig enkel voor Belgische gasten) openen. En dat in alle veiligheid…

In alle vakantieparken wordt dan ook volledig op basis van de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten gewerkt, Daarnaast hebben de parken allen het “COVID-19 preventieve maatregelen keurmerk” van Kiwa.

“Wij zijn erg blij om vakantiegangers in onze parken te kunnen verwelkomen voor het krokusverlof” vertelt Erwin Dezeure, Directeur van Center Parcs en Sunparks België. “Onze gasten kunnen eindelijk weer in onze ruime parken genieten van een onbezorgde tijd met elkaar: middenin de natuur en in een volledig zelfvoorzienende cottage.

Voldoende faciliteiten en activiteiten

Ondanks dat de Aqua Mundo nog niet open mag, zijn er voldoende faciliteiten en activiteiten om je te vermaken. In onze parken zijn de shops geopend, net als de supermarkt. Daarnaast kunnen gasten ook genieten van verschillende buitenactiviteiten binnen de eigen bubbel, zoals midgetgolf, Family Laser Battle en de kinderboerderij. Ook is het Cycle Center geopend voor sportieve fietstochten in de omgeving van onze parken. In de avond kunnen onze gasten genieten van hun cottage met open haard en eten laten bezorgen, zelf bereiden of afhalen Eigenlijk Center Parcs zoals je gewend bent, maar dan net even anders.” aldus Dezeure. “Daarom blijven we alle noodzakelijke beschermende maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat een verblijf in onze parken op de meest veilige manier kan”.

Center Parcs Erperheide en Sunparks Kempense Meren houden de deuren nog even gesloten.

De geopende parken zijn uiteraard ook vlot boekbaar via de reisagent.