Vijf maanden na de spectaculaire brand die alle nieuws haalde, zijn zowel het vijfsterrenhotel Le Sanglier des Ardennes als het bijhorende Wagyu-restaurant in Durbuy opnieuw volledig operationeel.

 

Het hotel kon kort na de brand al heropenen, zij het met een beperktere capaciteit. Het restaurant -van de met een Michelinster bekroonde chef Wout Bru -daarentegen moest tot nu de deuren gesloten houden.

Vandaag ontvangen beide iconische locaties opnieuw gasten in een zorgvuldig gerenoveerd kader, trouw aan hun reputatie van uitmuntendheid, verfijning en gezelligheid.

 

Le Sanglier des Ardennes: vijfsterrenluxe in een fonkelnieuw jasje

Sinds 14 februari zijn alle 94 kamers en 13 suites opnieuw geopend, en vanaf vandaag verwelkomen ook de restaurants, vergaderruimtes en het hoogwaardige wellnesscentrum opnieuw bezoekers die zich graag onderdompelen in een luxueuze en gastvrije sfeer. Le Sanglier des Ardennes opent opnieuw de deuren zonder in te boeten op sfeer of service, en bevestigt daarmee zijn status als toonaangevend adres in de regio. Het blijft zijn gasten de uitmuntende service bieden waarvoor het al jarenlang bekend staat.

“De brand van afgelopen december was een beproeving die we met kalmte, solidariteit en een enorme inzet van onze teams het hoofd hebben geboden” aldus Benoît Bronckart, CEO van Sanglier Durbuy Adventures. “Dankzij hun toewijding en de steun van onze partners zijn we trots dat we vandaag een volledig operationeel hotel kunnen heropenen – helemaal in lijn met het comfort en de kwaliteit die onze klanten van ons verwachten. Ik wil de overheden, de hulpdiensten en uiteraard ook onze klanten oprecht bedanken voor hun vertrouwen en hun geduld. Durbuy blijft een unieke bestemming voor iedereen die op zoek is naar gastvrijheid en gastronomie in het hart van een van de mooiste stadjes van de Ardennen.”

 

Foto’s @ Le Sanglier des Ardennes