Na een lange sluiting vanwege de covidmaatregelen heropenen alle 7 subtropische zwembaden in België van Center Parcs, Sunparks en Terhills Resort vandaag – 9 juni- weer hun deuren. 

Vanaf deze ochtend zijn gasten weer welkom om van alle faciliteiten van de zwembaden gebruik te maken zoals de vele glijbanen, de wildwaterbanen, het golfslagbad en het en het kinderbad.

Om de zwembaden terug op te starten is veel werk verzet. Zo zijn de afgelopen dagen alle baden begonnen met opwarmen om tegen deze ochtend 10u de streeftemperatuur van 30 graden te halen. Het grootste bad, dat van Center Parcs Erperheide, heeft meer dan een miljoen liter water. Daarnaast moet het water opnieuw voldoen aan alle wettelijke eisen,

Tijdsslot voor volwassen gasten

Voor de gasten wordt gewerkt met een maximum aantal personen per tijdslot. Hierdoor wordt de veilige afstand van 1,5 m tussen de personen gewaarborgd. Voor Center Parcs Erperheide gaat deze heropening gepaard met de inhuldiging van de splinternieuwe Water Playhouse. Deze nieuwe waterwereld voor kinderen staat bol van de beleving en de watereffecten.

 

Andere faciliteiten starten ook weer op

Ook andere faciliteiten in de parken worden heropgestart. Zo mogen gasten weer binnen in de Market Dome genieten van een diner met hun gezin en kunnen er weer veel meer
binnenactiviteiten plaatvinden zoals bowlen. Daarnaast zijn alle binnenspeeltuinen weer open. Dat houdt in dat Baluba, Kidsworld, Action Factory en op De Vossemeren De Piratebay hun deuren weer openen.

 

Foto: Center Parks Vossemeren (foto’s @ Center Parks)