09/03/2022- Eind deze maand opent het Vakantiesalon van Brussel, na een jaar van noodgedwongen Covid-afwezigheid, opnieuw haar deuren voor het reislustige publiek. En ook de traditie van “Brussels Travel Top”, de netwerkavond voor de reisprofessional, wordt daarbij behouden. 

Van donderdag 24 tot en met zondag 27 maart vindt het Vakantiesalon van Brussel plaats en dit in Paleis 1 van Brussels Expo.

Wie het Vakantiesalon zegt, weet dat ook traditiegetrouw de BRUSSELS TRAVEL TOP plaatsvindt. Dit B2B netwerk event wordt opnieuw op de avond van de openingsdag georganiseerd.

 

Franse knipoog

De beursorganisatoren nodigen iedereen die professioneel in de sector werkt dan ook  graag uit voor een hapje en een drankje onder collega reisprofessionals. Het event gaat door op donderdag 24 maart aan de Mezzanine vooraan in Paleis 1.

Dit jaar is de Ardèche gastregio op het Vakantiesalon, dus de avond krijgt een Franse knipoog.

Air Europa stelt bijvoorbeeld artiest Simon LeSaint voor (gekend van de nummers Tipik/Jalousy/Spirito/Bloody Louis) die moet zorgen voor een onvergetelijke avond.

En er zijn voor de aanwezigen ook meerdere prijzen te winnen zoals een gastronomische mand, een reiskoffer van Misterfly en 2 retourtickets naar de Dominicaanse Republiek (Punta Cana of Santo Domingo) aangeboden door Air Europa, de luchtvaartmaatschappij die gespecialiseerd is in Latijns-Amerika, vergezeld van een verblijf van 5 nachten in een Junior Suite Superior kamer, all-inclusive voor 2 personen in het Bahia Principe Grand La Romana Hotel*****. aangeboden door het bureau voor toerisme van de Dominicaanse Republiek.

 

Inschrijvingsvoorwaarden

Reisprofessionals kunnen inschrijven via https://www.vakantiesalon.eu/brussels-travel-top

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en de organisatoren verwelkomen graag 2 personen per toeristisch bedrijf. Op tijd inschrijven is noodzakelijk want het aantal plaatsen is beperkt. De inschrijving verloopt ook onder voorbehoud van goedkeuring door de organisatie.

In geval van no show, zal een factuur opgemaakt worden ter waarde van € 30 + BTW.

Foto’s @ Vakantiesalon Brussel