09/07/2021- Na een sluiting van 8 maanden zijn zowel de Sunrise Lounge van Brussels Airlines en THE LOFT by Brussels Airlines & Lexus weer open. Met Aramarak verwelkomt de luchtvaartmaatschappij bovendien een nieuwe cateringpartner in haar lounges en op Brussels Airport. 

 

“We zijn verheugd dat we onze gasten eindelijk opnieuw kunnen verwelkomen in THE LOFT en in de Sunrise Lounge na zo’n lange tijd. De klant staat centraal in alles wat we doen, ook in zeer uitdagende omstandigheden. Terwijl we de allerhoogste normen blijven toepassen wat gezondheidsveiligheid betreft, kijken we ernaar uit onze gasten een uitzonderlijke ervaring aan te bieden, en meteen ook gemoedsrust”, verduidelijkt Peter Gerber, CCO & CEO van Brussels Airlines. “Door de samenwerking met een partner als Aramark kunnen we een uitzonderlijke klantenervaring aanbieden, zelfs binnen de beperkingen van de huidige gezondheidscrisis. Naast onze gedeelde passie voor gastvrijheid maakt ook de duurzame aanpak van Aramark ten aanzien van mens en planeet dat zij de perfecte partner voor onze lounges zijn. We zijn dankbaar dat we hen welkom kunnen heten in de luchtvaartsector.”

De slogan van Brussels Airlines is “We go the extra smile”. Die van Aramark Belgium is “We go the extra culinary experience”. Samen willen beiden bedrijven België laten schitteren over de hele wereld. Met awards die in het verleden al werden toegekend aan de Brussels Airlines lounges, gaat Aramark graag de uitdaging aan om samen met hen deze award te behouden.

Covid 19 maatregelen in de lounges

Bij de heropening van THE LOFT by Brussels Airlines & Lexus benadrukken Brussels Airlines en Aramark dat het belangrijk is om de hygiënemaatregelen te allen tijde te respecteren. Dat betekent dat gasten verplicht een mondmasker moeten dragen wanneer ze aankomen op de luchthaven, ook bij een bezoek aan de lounges. Naast een strikte handhygiëne voor alle gasten zorgt ons personeel ervoor dat de tafels, stoelen en de verschillende standen van het buffet regelmatig ontsmet worden.

Uiteraard worden passagiers die zich niet goed voelen verzocht om niet te reizen, dit om de gezondheid van andere passagiers en van het personeel te beschermen.

De lounges

THE LOFT by Brussels Airlines & Lexus is een uniek loungeconcept waarbij comfort, technologie en design centraal staan, in combinatie met een mix van ‘Belgitude’ en Japanse gastvrijheid. Met zijn 2040m², biedt de lounge plaats aan maar liefst 500 gasten. Het geheel is verdeeld in verschillende ruimtes met elk hun eigen sfeer en faciliteiten, inclusief een centrale bar, verscheidene zones om rustig te zitten en een break-outzone die ideaal is voor reizigers die onderweg willen werken.

THE LOFT bevindt zich in Pier A van Brussels Airport en is alle dagen open van 5 tot 20 uur (Zaterdag van 5 tot 12.30 uur).

De Sunrise Lounge is er speciaal voor Brussels Airlines gasten die naar Afrika reizen en die vertrekken van gates T op Brussels Airport.