03/02/2020- Air Belgium verhoogt volgende winter haar vluchtcapaciteit richting Franse Antillen. De driehoeksvlucht vanuit Charleroi Airport naar Martinique en Guadeloupe wordt vanwege het huidige groot succes van de nieuwe vluchtlijn omgezet in twee losse lijnvluchten.

Fort-de-France op Martinique wordt daarbij vanaf 20 november op woensdag en zaterdag non-stop aangevlogen, naar Pointe-à-Pitre op Guadeloupe wordt vanaf diezelfde datum elke dinsdag en vrijdag gevlogen. Eerder besliste de jonge Belgische airline al dat de huidige 2 vluchten per week naar de exotische eilanden ook tijdens de zomer- tot 5 september- gehandhaafd blijven.

“Sinds de aankondiging van onze Caraïbenvluchten is in België de markt voor bestemmingen op de Antillen verdubbeld” zo laat de airline weten. Air Belgium beschikt over een vloot van vier Airbus A340-300’s, en biedt aan boord een full service in Economy, Premium Economy en Business Class aan. De vluchten voor winterseizoen 2020 zijn vanaf vandaag al boekbaar, ook via de reisagent.

Mauritius vanuit Charleroi?

Binnenkort kondigt de airline trouwens nog een nieuwe bestemming aan. Uit verschillende bronnen vernam Travel Like A Pro dat het daarbij over Mauritius zou gaan.

(onderstaande foto: het nieuwe vluchtschema voor Martinique & Guadeloupe vanaf 20 nov 2020)