14/01/2019- Wie nu al op zoek is naar een zonnige vakantiebestemming voor komende winter, heeft er weer een optie bij. Touroperator Corendon, die ook in België actief is, is immers gestart met de verkoop van vakanties naar Natal in … Brazilië! 

Vanaf november 2019 vliegt Corendon in 10,5 uur van Amsterdam Schiphol naar Natal, de aan de oostkust gelegen badplaats en hoofdstad van de Braziliaanse deelstaat Rio Grande do Norte.

Eigen vliegtuigen

De vlucht gebeurt met de eigen vliegtuigen van Corendon Dutch Airlines (Boeing 737) en met een korte tankstop in Gambia. Brazilië is de eerste Zuid-Amerikaanse vakantiebestemming van Corendon en meteen ook de eerste verre bestemming waar Corendon Dutch Airlines zelf heenvliegt.

Witte stranden & 30 graden

“Om onze klanten meer keuze te bieden in de winter, hebben wij deze parel van een bestemming toegevoegd. Naast de uitgestrekte witte stranden en een gemiddelde temperatuur van 30 graden gedurende de Nederlandse wintermaanden, biedt Brazilië de vakantieganger ook prachtige natuur, een bruisend nachtleven en een heerlijke keuken” laat Corendon CEO Steven van der Heijden trots weten .

De vakanties naar Brazilië, waar Corendon zo’n 15 accommodaties zal aanbieden, zijn vanaf vandaag ook via de reisagent boekbaar. Opgelet: Flight only’s zijn niet beschikbaar voor de vluchten bij Corendon. Deze kunnen alleen in een volledig pakket met hotel gereserveerd worden.