RIU Hotels & Resorts heeft sinds vorige week haar activiteiten in Portugal hervat met de heropening van de hotels Riu Guarana (Algarve) en Riu Palace Madeira. De twee hotels heropenden hun deuren na het opheffen van de Covid-noodtoestand in Portugal & bieden alle gasten nu een 4-sterren all-inclusive service in combinatie met maximale garanties van veiligheid dankzij 17 speciaal voor RIU ontwikkelde Covidprotocollen.

 

Het Riu Guarana hotel in de zonnige Algarve streek telt 500 kamers met een frisse inrichting en modern meubilair, waaronder 50 familiekamers voor gasten die met kinderen reizen. Gasten kunnen genieten van twee buitenzwembaden, waarvan één met jacuzzi, een binnenzwembad en een kinderbad. Daarnaast biedt het hotel ook een gevarieerd en onderhoudend animatieprogramma en activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen via RiuLand-club, Riu4U of de RiuFit of RiuArt workshopprogramma’s.

Het Riu Guarana biedt ook heel wat variatie op gebied van gastronomie. Dit hotel heeft immers drie bars (waaronder een swim-up bar), een hoofdrestaurant dat internationale gerechten en prep-per-minute stations biedt & daarnaast thematafels met het beste van de Aziatische keuken of grillspecialiteiten.

 

Madeira

Het Riu Palace Madeira, gelegen in Caniço de Baixo, bevindt zich op een bevoorrechte locatie op een paar meter van de zee. Het telt 327 elegante kamers en een gevarieerd gastronomisch aanbod in de verschillende restaurants.