Op de luchthaven van Antwerpen is gisterennamiddag (22 januari) de nieuwe VLM vluchtlijn Antwerpen-Zurich officieel geopend. Antwerps burgemeester Bart De Wever kreeg de eer om het lint door te knippen.

Na het traditionele watersaluut vertrok de witte Fokker 50 richting Zwitserland. VLM Airlines zal de nieuwe verbinding 10X per week met dit type toestel vliegen, goed voor 50 plaatsen per traject.

Business & leisure

Zurich is één van ‘s werelds financiële topcentra en (net als Antwerpen) een belangrijke handelsplaats voor goud. Het is dan niet onlogisch dat de airline met de nieuwe vluchtlijn vooral op zakenklanten mikt. Maar de uitstekende vluchturen zullen ongetwijfeld ook toeristen aantrekken.

Meer bestemmingen op komst

Zurich is de tweede rechtstreekse bestemming van VLM Airlines vanuit Antwerpen, na London City. De luchtvaartmaatschappij zal vanaf 12 februari vanuit Antwerp Airport ook nog naar drie bijkomende bestemmingen vliegen, nl. Birmingham, München en het Sloveense Maribor.

Een enkele reis naar Zurich of naar eender welke andere VLM-bestemming is beschikbaar vanaf 59 EUR (incl. luchthaventaksen) via de reisagent of op http://www.flyvlm.com.