23/07/2022- Sandals Resorts, het luxe adults only all inclusive hotelmerk met 16 (en binnenkort 17) resorts in de Caribbean, heeft haar allereerste off-site dinerprogramma gelanceerd voor gasten van het recent geopende Sandals Royal Curaçao. Daarbij kunnen deze gasten ook kosteloos buiten het hotel gaan eten in een aantal lokale restaurants. 

 

Met “Island Inclusive”, zoals het programma is gedoopt, genieten gasten van de exotische smaken van Curaçao, ontmoeten ze lokale chef-koks en restauranthouders en verkennen ze de kleurrijke en historische stadsdelen Punda en Otrobanda.

 

 

Van chique tot informeel

De verfijnde restaurantselectie varieert van chique gastro bars tot internationale fusion restaurants en klassieke etablissementen. Island Inclusive is een aanmoediging voor gasten om zich onder te dompelen in de kleurrijke Curaçaose eetcultuur. De rijke smaken en tradities zijn door de eeuwen gevormd door Nederlandse, Caribische, Latijnse en Creoolse invloeden. Het programma is het eerste in zijn soort in het Caribisch gebied en geeft met off-site ervaringen een nieuwe impuls aan het all-inclusive product.

 

Restaurantselectie

Kome serveert houtgestookt vlees, geïnspireerd op de wereldkeuken, maar met lokale ingrediënten. Altijd met een persoonlijke twist van de chef.

Gastrobar BKLYN is chique en eigentijds tegelijk. De tapas-gerechten, in combinatie met elegante wijnen en verrassende cocktails, gaan vergezeld van hiphopklassiekers uit de jaren 90.

MosaCaña Bar & Kitchen staat garant voor fusion van Latino, Caribische en internationale gerechten, overgoten met een vrolijke sfeer en ambiance op het tuinterras.

In Sal the Kitchen heb je een unieke eetervaring met goede wijnen en coole vibes. De keukenmuren zijn hier gebouwd van koraal en tot op de dag van vandaag komt het zout – sal – langzaam naar de oppervlakte.

Nultwintig ligt aan de Caribische Zee. De internationaal georiënteerde keukenbrigade zorgt voor een culinaire ontdekkingsreis, met verse smaakvolle ingrediënten en mooie wijnen.

 

Kosteloos inbegrepen

Island Inclusive is kosteloos inbegrepen voor alle gasten die 7 nachten of meer in een Butler-suite in het resort verblijven. Daartoe ontvangt de gast een voucher van 250 USD ter besteding voor een lunch of diner in een van de geselecteerde lokale restaurants; stuk voor stuk met hoge TripAdvisor-beoordelingen. Vervoer tussen het resort en restaurant is inbegrepen. Leden van het Sandals Select Guest loyaliteitsprogramma met een Diamond-, Pearl- of Ambassador-status komen – onder voorwaarden-ook in aanmerking voor het programma.

Genieten van Island Inclusive is voor gasten in de topsuites Kurson Island Poolside Butler Bungalows en Awa Seaside Butler Bungalows bovendien extra bijzonder. Voor hen staat namelijk een MINI Cooper cabrio gereed om in stijl naar het restaurant van hun keuze te rijden of tijdens hun verblijf het eiland te verkennen.

 

Foto’s @BronwynKnight & @SandalsResorts