01/04/2020- Dineren in een airport hotel alleen voor hotelgasten? Absoluut niet! Om dat te onderstrepen  – en om de door de coronacrisis tijdelijk minder aantal toeristen te counteren- organiseert Crown Plaza Brussels Airport deze zomer gezellige BBQ avonden waarop zowel hotelgasten als niet residerende gasten welkom zijn.

Het hotel mag dan wel nooit gesloten geweest zijn, toch kent het Crown Plaza Brussels Airport Hotel, net als alle airport hotels, ook behoorlijke gevolgen van de Coronacrisis. Zo is de bezettingsgraad momenteel nog steeds maar 20%. Toch kijkt het hotel positief vooruit & is het hotel volledig uitgerust en Corona proof gemaakt volgens het strenge IHG Clean promise Programma om weer volop gasten te ontvangen.

Summer Vibes

Ook worden er nieuwe initiatieven genomen om ook Belgen die de zomer misschien liever in eigen land doorbrengen, het hotel te laten leren kennen. Zo lanceert het hotel een “Summer Vibes” programma waarbij er elke avond op het ruime terras kan gedineerd worden (door hotelgasten én niet hotelgasten). Daarnaast worden vanaf 10 juli ook elke vrijdag in juli en augusten zomerse BBQ avonden gehouden voor iedereen die dat wenst. Voor een democratische prijs van 34 Euro kunnen BBQ gasten niet alleen van heerlijk gegrild vlees/vis/slaatjes genieten (welkomstdrankje ook inbegrepen) maar ook van muziek (elke BBQ avond krijgt een ander muzikaal thema) én van het uitzicht op het prachtige park waaraan het ruime hotelterras grenst.

En voor wie het achteraf toch niet ziet zitten nog naar huis te rijden, zijn er 315 mooie Coronaproof kamers beschikbaar. Voor meer details houd je de social media kanalen van Crown Plaza Airport Hotel best in de gaten.

Reserveren voor de BBQ is wel vereist via Bruzm.frontoffice@ihg.com