24/10/2018- Eens een professionele poolparty meemaken spreekt tot de verbeelding van velen. In onze lage landen moet je daarvoor echter al over een zwembad én over goed weer beschikken. Maar niet getreurd: vanaf volgende maand november kan je 4X per week aan (en in) een speciaal daarvoor gebouwde party pool gaan feesten in Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. De -bij Belgen populaire -hotelketen RIU Hotels & Resorts start er immers met een professioneel pool party concept voor haar gasten.

Nadat het al even als proefproject werd uitgetest in het hotel RIU Santa Fé (Mexico), lanceert de Spaanse hotelketen volgende maand november het gloednieuw professionele pool party concept in het bij de Belgen zeer populaire Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. 4X per week (2X overdag en 2X s’avonds) zullen de gasten van het RIU Punta Cana Resort (waaronder de verschillende RIU Hotels daar vallen) kunnen feesten rond en in het zwembad op de tonen van enkele professionele DJ’s en kunnen genieten van dans en shows.

Thema parties in speciaal zwembad

Opgelet: deze feestjes, met thema’s zoals “pink”, “jungle”, “flamingo”, “neon” en “white” vinden niet in de gewone hotelzwembaden plaats, maar er wordt voor het concept rechtover Hotel RIU Bambu een speciale party pool gebouwd waarbij minder feestgezinde gasten dus niet gestoord zullen worden.

Splash Water World

De nieuwe pool parties, die exclusief en gratis toegankelijk zijn voor de volwassen RIU gasten, staan ook los van het nieuwe aquapark Spash Water World in het resort waar kinderen uiteraard wel van harte welkom zijn op de vele spectaculaire glijbanen. Ook de occassionele schuimfeestjes door het animatieteam aan de hotelzwembaden zelf (die dan maximaal een klein uurtje duren) blijven bestaan.

Alle RIU Hotels kunnen geboekt worden via de reisagent. De hotels staan ook in het aanbod van touroperator TUI.

In onderstaand filmpje krijg je alvast een voorsmaakje van het nieuwe pool party concept!