17/08/2022- Volgend voorjaar – lente 2023- opent RIU Hotels & Resorts opnieuw een stadshotel in een wereldstad. In hartje Londen werkt de populaire hotelketen immers druk aan RIU Plaza London Victoria, dat 435 kamers zal tellen.

De opening van RIU Plaza London Victoria was normaal al in 2020 voorzien. Maar door de Covidcrisis liep het project logischerwijze stevige vertraging op. Niettemin krijgt Riu Plaza London Victoria een fantastische ligging in het centrum van Londen in de wijk Westminster, op slechts een paar meters van het populaire Victoria Street Station en vlakbij Westminster Cathedral, Buckingham Palace en de Houses of Parliament.

 

 

Gratis WIFI en uitgebreid ontbijtbuffet

Het Hotel Riu Plaza London Victoria zal 435 moderne kamers en suites van superieure klasse tellen met uitzicht op de stad. Alle verblijven zijn ontworpen om toeristen én zakenreizigers een prettige ontspanning te garanderen en zijn volledig uitgerust met voorzieningen van het hoogste niveau, waaronder ook gratis WIFI in heel het hotel.

 

 

Gasten kunnen na het ontwaken ook genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet om energie te tanken met vers fruit, toast en veel meer opties, waaronder ook vegetarisch.

Het Hotel Riu Plaza London Victoria krijgt bovendien ook een lobbybar en restaurant waar diner à la carte zal worden geserveerd. Gasten kunnen ook profiteren van een fitnessruimte die 24 uur per dag geopend zal zijn en volledig uitgerust wordt met toestellen van de laatste generatie.

 

Foto’s @ RIU Hotels & Resorts