22/06/2022- Bekend Vlaams ondernemer Marc Coucke wordt mede-eigenaar van 2 luxehotels op Ibiza en Kos, zo is vandaag bekendgemaakt.

 

Marc Coucke koopt via zijn investeringsholding Alychlo NV immers 50% van de aandelen van OKU Leisure Group, dat eigenaar is van de OKU-hotels op Ibiza en Kos.

Deze hotels zijn in de reisindustrie beter gekend als de voormalige “Casa Cook” Hotels op deze bestemmingen. De 2 hotels, die na het faillissement van Thomas Cook werden verkocht, tellen maximaal 200 kamers & beschikken ook over afzonderlijke familievilla’s met privé zwembaden. Het interieur wordt gekenmerkt door een relaxte & luxueuze “bohemian” stijl, die vooral vele hippe vakantiegangers aantrekt.

 

 

Hotelervaring

Het wordt de eerste buitenlandse hotelervaring voor Marc Coucke, maar in eigen land is hij reeds (mede)-eigenaar van hotels als La Réserve in Knokke, Hotel Sanglier des Ardennes in Durbuy en Paddling Bear Hotel in Pairi Daiza.

OKU Leisure Group heeft momenteel enkel de hotels op Kos en Ibiza in portefeuille, maar plant nog meerdere nieuwe projecten & mikt op termijn op hotels op minstens 15 verschillende bestemmingen.

 

Foto’s @ OKU Hotels