18/10/2019- De drie populaire hotelconcepten van Paloma Hotels – Club Marvy, Paloma Finesse en Paloma Hotels – zullen vanaf zomer 2020 exclusief door TUI op de Belgische en Nederlandse markt worden aangeboden. De touroperator sloot immers zonet een exclusiviteitscontract met de hotelketen voor beiden landen af.

De hotels van Paloma Hotels, die allen in Turkije liggen, waren tot het faillissement van de touroperator Thomas Cook enkel boekbaar bij Thomas Cook en de onafhankelijke luxetouroperator Pegase. TUI heeft nu een exclusief samenwerkingscontract met Paloma Hotels getekend waardoor het alle hotels dan ook dadelijk exclusief in haar aanbod overneemt, en dit vanaf boekingen voor zomer 2020.

9 hotels in Turkije

“We zijn er enorm trots op dat Paloma Hotels deze samenwerking met ons wil aangaan. Deze meer dan uitstekende hotels zijn zeer bekend in zowel België als Nederland en kunnen nu hun weg naar de consument weer vinden.” aldus Luc Lentjes, Director Product & Yield van TUI Benelux.

Paloma Hotels heeft 9 hotels; het unieke ‘barefoot luxury’ merk Club Marvy in de baai van Kesre (Izmir), het splinternieuwe, stijlvolle luxe hotel Paloma Finesse in Side, nog vijf hotels in de regio van Antalya en nog twee vlak bij Izmir. De hotels zijn al jaren populair op de Belgische en Nederlandse vakantiemarkt.

Paloma Hotels komt nu onder het aanbod van TUI terecht. Dit wil zeggen dat het hotelmerk ook wel via de reisagent boekbaar blijft.

 

Foto: Club Marvy in de baai van Kesre