25/06/2020- Na het goede nieuws van Emirates eerder deze week is ook Qatar Airways nu verheugd aan te kondigen dat het zeer binnenkort (namelijk morgen, vrijdag 26 juni al) de verbinding met Brussel hervat & dit met 3 vluchten per week van en naar Doha.

Voor de COVID19-crisis vloog de Middel East carrier weliswaar dagelijks naar Brussel maar reizigers kunnen dus opnieuw vanuit Brussel via Doha doorreizen naar wereldbestemmingen van Qatar Airways in het Midden-Oosten, Afrika, Azië, de Stille Oceaan en Amerika, afhankelijk van de inreisbeperkingen opgelegd door lokale overheden.

Geleidelijk herstel netwerk

Vorige week zijn de vluchten naar Boedapest, Dar es Salaam, Dhaka, Istanbul en New York al opnieuw opgestart met het oog op het geleidelijke herstel van het netwerk van de maatschappij. “En nu de toegangsbeperkingen over de hele wereld versoepeld worden en reizigers weer vertrouwen krijgen, neemt ook het aantal boekingen toe” zo klinkt het hoopvol.

Verhoging vluchtfrequenties

Daarom zal Qatar Airways ook de vluchtfrequenties verhogen naar Athene, Dallas-Fort Worth, Dublin, Islamabad, Jakarta, Karachi, Lahore, Milaan, Rome en Singapore. Qatar Airways wil een sterk netwerk met naadloze connectiviteit aanbieden en blijft daarom dagelijks vluchten uitvoeren naar een aantal belangrijke wereldbestemmingen waaronder Amsterdam, London Heathrow, Melbourne, Seoul, Sydney, Tokio en Zürich. Tegen het einde van het zomerseizoen wil de airline meer dan de helft van haar oorspronkelijke bestemmingen terug aanvliegen.