20/12/2022- Qatar Airways kondigt aan dat het de activiteiten in België en Nederland uitbreidt en nieuwe vluchten toevoegt aan de verbinding van zowel Brussel als Amsterdam naar Doha in Qatar.

Vanaf volgende week woensdag (28 december) voegt Qatar Airways 2 nieuwe vluchten toe op Brussel, wat het aantal wekelijkse vluchten van de maatschappij naar Doha op 9 brengt. De extra vluchten komen er op woensdag en donderdag (reistijden: vertrek uit Brussel om 22:40 – aankomst in Doha om 06:55 (D+1) – vertrek uit Doha om 15:10 – aankomst in Brussel om 20:05).

Vanaf nu vrijdag al (23 december) introduceert Qatar Airways ook 3 nieuwe vluchten naar Amsterdam naast de reeds bestaande dagelijkse verbinding met Doha. Zo wordt Amsterdam voortaan 10X per week verbonden met Doha. De extra vluchten worden toegevoegd op maandag, vrijdag en zondag (vertrek uit Amsterdam om 07:15 – aankomst in Doha om 15:35 -vertrek uit Doha om 00:15 – aankomst in Amsterdam om 05:15)

 

Dreamliner

De nieuwe vluchten naar Brussel en Amsterdam worden uitgevoerd met een Boeing 787-800 Dreamliner die uitgerust is met 232 stoelen in Economy Class en 24 stoelen in Business Class.

“De introductie van deze extra verbindingen met Brussel en Amsterdam maakt deel uit van de geleidelijke uitbreiding van de luchtvaartmaatschappij op de kernmarkten binnen haar netwerk. België en Nederland zijn belangrijke markten voor de maatschappij in Europa. Wij spelen in op de sterke vraag nu onze klanten weer graag en vaker reizen”, zo verklaart Smaïl Boudjennah, Regional Manager Western Europe van Qatar Airways, de vluchtuitbreiding.

Foto @ Qatar Airways