25/10/2022- Over enkele weken vindt het FiFA wereldkampioenschap voetbal plaats in Doha en ook onze Rode Duivels tekenen daar present. Qatar Airways biedt voetbalfans nu de kans om hun familie en vrienden nog te verrassen met all-inclusive reispakketten om het kampioenschap in Qatar 2022™ maximaal te beleven.

Op qatarairways.com/FIFA2022, kunnen fans een van de beschikbare reispakketten selecteren. Alle pakketten bevatten gegarandeerde officiële wedstrijdtickets, retourvluchten met Qatar Airways en verschillende accommodatie opties. De reispakketten kunnen aangepast worden op basis van budget, met de flexibiliteit om in verschillende accommodaties te verblijven.

 “We kijken ernaar uit om fans van over de hele wereld te verwelkomen in Qatar.” aldus Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, Group CEO van de Qatar Airways Group. “Met nog één maand te gaan tot het FIFA WK 2022™, en als de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld, willen we voetbalfans het geschenk aanbieden om later dit jaar hier in Qatar getuige te zijn van de grootste show op aarde. De reispakketten voor fans geven een geheel nieuwe betekenis aan de daad van iets geven. Dit buitengewone geschenk opent deuren naar onvergetelijke herinneringen met je dierbaren.”

 

8 stadions

Het toernooi wordt gehouden in acht stadions van wereldklasse, speciaal ontworpen om de symbolen van de Arabische cultuur te laten opleven. Het Al Bayt Stadion zal de openingswedstrijd organiseren met een capaciteit van 60.000 zitplaatsen, terwijl het Lusail Stadion de finalewedstrijd van het toernooi ontvangt met een capaciteit van 80.000 zitplaatsen. De overige stadions, waaronder het Ahmad Bin Ali Stadion, het Al Janoub Stadion, het Khalifa International Stadion, het Education City Stadion, Stadion 974 en het Al Thumama Stadion bieden plaats aan 40.000 toeschouwers.

Sportpartners

In het streven om gemeenschappen samen te brengen door middel van sport, heeft de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld een uitgebreide wereldwijde portefeuille met sportpartnerschappen. Als FIFA-sponsor en Official Airline Partner sinds 2017 heeft Qatar Airways ook voetbalpartnerschappen over de hele wereld, waaronder Concacaf, Conmebol, Paris Saint-Germain en FC Bayern München. Qatar Airways is ook de officiële luchtvaartmaatschappij van The Ironman en Ironman 70.3 Triathlon Series, GKA Kite World Tour en heeft sponsoring in de paardensport, padel, rugby, squash en tennis.