10/10/2022- MSC Cruises kondigt vandaag aan dat MSC Opera een cruiseschiphotel wordt in Doha in samenwerking met Qatar’s Supreme Committee for Delivery & Legacy. Daarmee wordt het schip al het derde MSC schip (na MSC World Europa en MSC Poesia) dat in die periode voetbalfans te slapen kan leggen.

MSC Opera zal van 19 november tot 19 december in de haven van Doha aangemeerd liggen. Deze nieuwe accommodatiemogelijkheid -voor voetbalfans, maar ook voor andere bezoekers van Doha- kan worden geboekt voor minimaal 2 nachten, via de MSC Cruises website, via het MSC callcenter, maar uiteraard ook via de reisagent.

 

Hutopties

MSC Opera biedt verschillende hutopties, van traditionele hutten en hutten met zeezicht tot balkonhutten en luxueuze suites. Gasten kunnen een hut boeken met alleen ontbijt of volpension met drankenpakket, zodat ze zich nergens zorgen over hoeven te maken. Daarnaast kunnen de gasten gedurende hun verblijf uiteraard ook gebruik maken van alle faciliteiten, verspreid over de negen dekken van het schip.

 

Foto’s @ MSC Cruises