02/05/2023- Met “Martinhal Residences” opent Martinhal deze maand een vierde hotel & dit merbepaald in Park of Nations in Lissabon. De eerste vier verdiepingen bestaan uit het hotel, met kindvriendelijke services zoals een babyconciërge, kids club en kindvriendelijk maaltijden. Naast het hotel worden ook luxe appartementen en penthouses aangeboden.

 

Martinhal Residences staat bekend voor haar familievriendelijke verblijven en combineert vanaf deze maand ook het luxe gezinsleven en conciërgediensten met de voorzieningen van de moderne wijk Park of Nations in Lissabon, Portugal. De luxe appartementen variëren van studio’s tot grootse appartementen met drie slaapkamers. Alle appartementen zijn bovendien voorzien van de beste keukenapparatuur en de hoogste standaarden qua design.

 

Restaurants en café

Het Terrace restaurant in Martinhal Residences heeft een modieus en chique interieur. Deze sfeer wordt overgebracht door kunst, een hoog plafond met planten en het ruime buitenterras. Het restaurant is de gehele dag geopend. In de ochtend start het restaurant als een knus café, in de middag kan er een snelle lunch genomen worden en in de avond wordt het restaurant in elegante sferen gebracht. Het eten en de gastro bar is geïnspireerd door de Oosterse keuken.

 

Park of Nations

Martinhal Residences is gelegen in Park of Nations, op 10 minuten rijden van de luchthaven van Lissabon. Het is de perfecte uitvalbasis om Park of Nations beter te leren kennen. Het gebied biedt verschillende topattracties, zoals paviljoenen van de Wereldexpo in ’98, het Oceanário de Lisboa, het Pavilhão do Conhecimento, de Telecabine, Lissabon Casino, de vele tuinen en de evenementenhal van Lissabon, Altice Arena. Daarnaast biedt de omgeving vele restaurants en winkels & dit allemaal binnen 2-10 minuten loopafstand van Martinhal Residences.

Wie zin heeft om een dagje het centrum van Lissabon te verkennen, staat op 30 minuten met de metro in het het oude centrum van de stad.

 

Foto’s @ Martinhal