Vanavond – 7 maart- opent in het iconische Disneyland Hotel in Disneyland Paris een gloednieuw restaurant de deuren. Maar “La Forêt Secrète par Jean Imbert” is niet zomaar een restaurant; het derde restaurant in het hotel krijgt immers een heuse Michelin sterrenchef achter het fornuis.

Als gepassioneerde Disney fan met een liefde voor Disneyland Paris, wil Michelin-sterrenchef Jean Imbert gasten voortaan laten genieten van heerlijke gerechten geïnspireerd op Disney films in een magische omgeving.

Zo is het zeevruchtenvoorgerecht ‘Under The Sea’ geïnspireerd op ‘De Kleine Zeemeermin’, terwijl de ravioli van wortelgroenten en een groente- en truffelbouillon – ‘Mrs. Potts’ brew’ – de gasten meeneemt naar het kasteel van het Beest uit ‘Belle en het Beest.

Of wat dacht je van gerechten zoals ‘Prince Ali’s tajine’, geïnspireerd op ‘Aladdin’, ‘Caribbean Casserole’, ‘Remy’s ratatouille, ‘Fairy Godmother’s Soup’ of desserten zoals ‘Mickey’s soufflé’ (gemaakt van Peruaanse chocolade, hazelnootpralinévulling en hazelnootijs)?

Concreet is er keuze uit een drie-of vijfgangenmenu en er is ook een speciaal kindermenu voorzien.

 

Ook voor niet-Disneylandboekers

La Forêt Secrète par Jean Imbert is het derde restaurant in het Disneyland Hotel en is vanaf vandaag -7 maart 2025- ‘s avonds geopend van woensdag t/m zondag. Reservatie is verplicht en tafels kunnen ook gereserveerd worden door mensen die Disneyland Paris niet bezoeken.

foto’s @ Disneyland Paris