04/06/2019- Vanaf 17 februari 2020 start Brussels Airlines met vluchten naar Valencia in Spanje. Valencia wordt daarmee de 16e Spaanse bestemming voor de airline die met de stad zowel op vakantiegangers als zakenreizigers mikt. Het winterseizoen van de luchtvaart, dat op 27 oktober van start gaat, brengt ook wijzigingen aan op enkele bestaande Brussels Airlines-bestemmingen.

Valencia is na Madrid en Barcelona de 3e grootste stad van Spanje. Vanaf februari volgend jaar start Brussels Airlines een vierwekelijkse dienst vanuit Brussels Airport naar de havenstad aan de zuidoostkust van Spanje, met een vlucht op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Het is de 16e stad die Brussels Airlines in Spanje aandoet, een nog steeds zeer populaire vakantiebestemming voor Belgen.

Eén van de populairste Spaanse bestemmingen

Valencia is vooral bekend om zijn erfgoed van oude monumenten, uitzichten en culturele bezienswaardigheden, waardoor het een van de populairste toeristische bestemmingen van Spanje is. Ook de vele terrasjes en de gemoedelijke internationale sfeer lokken veel reizigers.

Brussels Airlines zal A319 en A320 vliegtuigen op de route naar Valencia inzetten.
Tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar op brusselsairlines.com en via reisbureaus.

Meer vluchtfrequenties naar Allicante, Billund, Faro en Hurghada

Naast deze nieuwe bestemming optimaliseert Brussels Airlines ook haar bestaande netwerk om haar aanbod aan te passen aan de marktvraag. Dit resulteert in meer frequenties naar Alicante (van 3 naar 4 wekelijkse vluchten), Billund (van 14 naar 18 wekelijkse vluchten), Faro (van 1 naar 2 wekelijkse vluchten) en Hurghada (van 2 naar 3 wekelijkse vluchten).