In de nasleep van de regenachtige zomervakantie merkt Brussels Airlines dat er ook in de komende maanden vraag is naar zonnige vakantiebestemmingen. De airline wil aan die vraag tegemoetkomen met extra vluchten naar zonnige vakantiebestemmingen. Marrakesh komt voor het eerst in het aanbod & ook Hurgada en Lanzarote worden binnenkort opnieuw aangevlogen.

Marrakesh maakt vanaf 30 september voor het eerst deel uit van het aanbod van Brussels Airlines met vluchten op donderdag en zondag. Dankzij de lage kans op neerslag is deze stad, die een brede waaier aan culturen huist op minder dan 4 uur vliegen, de ideale bestemming voor zowel een weekend als een langere vakantie in de winterzon.

Vanaf een dag later wordt er ook op Hurghada (Egypte) gevlogen. De bij vakantiegangers populaire badplaats aan de Rode Zee maakt daarmee voor het eerst sinds maart 2020 weer deel uit van het Brussels Airlines netwerk & wordt vanaf 31 oktober drie keer per week aangevlogen (op woensdag, zaterdag en zondag).

Canarische eilanden

Met de toevoeging van Lanzarote vanaf 31 oktober versterkt Brussels Airlines ook haar aanwezigheid op de Canarische eilanden, waar het ook Tenerife en Gran Canaria aanvliegt deze winter. Naar deze laatste bestemmingen worden alvast extra frequenties ingelegd tijdens de schoolvakanties. Met vluchten op donderdag en zaterdag is Lanzarote deze winter de ideale bestemming voor zowel korte als langere wintervakanties richting de zon.

 

Tickets naar deze bestemmingen zijn beschikbaar via reisagentschappen of online.

Het volledige winteraanbod van Brussels Airlines wordt binnenkort bekendgemaakt.