16/12/2021- ASL Fly Executive, het exclusieve vliegconcept van ASL Group, vliegt vanaf midden januari 2X per week vanop Antwerp Airport naar Innsbruck. De maatschappij mikt daarbij op passagiers die en exclusieve vliegervaring wel weten te appreciëren.

De vluchten worden uitgevoerd met een Embraer ERJ 135 in corporate class uitvoering, met plaats voor 30 passagiers in totaal. Passagiers vertrekken zowel in Antwerpen als in Innsbruck via VIP Terminals.

Al het Airline plastic in de cabine werd vervangen door een interieur dat men kan verwachten van een privéjet. Zo heeft elke stoel een eigen stroomaansluiting voor laptops of GSM, de beenruimte tussen de stoelen is een stuk groter dan normaal, de wanden en plafond werden afgewerkt met ultra soft leder en ook de tafeltjes en toiletten werden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Tot slot werd er een extra soundproofing aangebracht waardoor het geluidsniveau in de cabine stiller is.

Met een configuratie van 10 rijen met 1 stoel links en 2 stoelen rechts zitten passagiers bovendien nooit langs een onbekende medepassagier.

 

Exclusieve vliegervaring

“De voorbije jaren was er in de luchtvaartsector hoofdzakelijk één duidelijke tendens zichtbaar: deze richting ‘low cost’ dus minder service, meer passagiers in hetzelfde vliegtuig, schrappen van zowat alle service aan boord, betalend maken van alle extra’s enz. ASL Fly Executive is een luchtvaartmaatschappij dat net het tegengestelde aanbiedt: een exclusieve vliegervaring met kleinere toestellen en met een topservice waar alles zowat inbegrepen is in de ticketprijs” zo laat ASL Executive weten. Zo is er een persoonlijke drankservice aan boord met degelijke snack, ontbijt of lunch. Bagage is ook altijd in de prijs inbegrepen.

“Zie het als een Semi Privat Jet Service waar ook het vertrek en aankomst verlopen via een aparte VIP-terminal voor privé jets. Bij ASL Fly Executive is vliegen weer echt een beleving zoals weleer en begint het ontspannen vakantie gevoel van zodra men de luchthaven betreedt” zo meent de luchtvaartmaatschappij.

 

2X per week

In beide richtingen wordt er vanaf 15 januari tem 26 maart 2022 2X per week gevlogen, op woensdag en zaterdag. Ideaal voor skiërs die een volledige week of slechts enkele dagen op de piste willen staan.

Vluchturen:

ANTWERP – INNSBRUCK 17.00u – 18.10u // JNL1097

INNSBRUCK – ANTWERP 19.15u – 20.25u // JNL1097

 

Meer info: www.flyexecutive.be

 

(foto’s @ ASL Fly Executive )

SONY DSC