07/08/2018- Harmony of the Seas van Royal Caribbean International, tot begin dit jaar het grootste cruiseschip ter wereld, maakt deze zomer golven in Hollywood met de Netflix-productie ‘Like Father’. Het schip vormt immers het decor voor deze gloednieuwe langspeelfilm.

De film ging afgelopen weekend in première op de online streaming dienst én op de filmschermen in het AquaTheater aan boord van Symphony of the Seas (het huidige grootste cruiseschip ter wereld) , Harmony of the Seas, Allure of the Seas en Oasis of the Seas.

Spannende avonturen aan boord

De komedie vertelt het verhaal van een New Yorkse workaholic die door haar aanstaande wordt achtergelaten aan het altaar en samen met haar vervreemde vader op cruise vertrekt in de honeymoon suite aan boord van Harmony of the Seas. De film werd grotendeels gefilmd in de Caraïben waarbij de beroemde hoofdrolspelers spannende avonturen beleven op de vele voorzieningen aan boord van het schip.

De film bevat onder meer scènes in Boleros, The Perfect Storm, de FlowRider, de Royal Promenade en de Rising Tide Bar. Op hun cruise door het Caraïbisch gebied bezoeken ook o.a. Labadee, het particuliere eiland van Royal Caribbean op Haïti. Dat levert onder meer mooie beelden op van de Dragon’s Breath Zip Line, de langste overwater-tokkelbaan in de wereld.