Op 1 oktober opent VLM Airlines twee bijkomende routes: Antwerpen-Manchester en … Oostende/Brugge-Manchester! Die laatste lijn is groot nieuws want het is voor het eerst in haar geschiedenis dat VLM een vaste lijn vanuit Oostende zal vliegen.  

Beide lijndiensten zullen dagelijks gevlogen worden. Van maandag tem vrijdag zijn er tussen Antwerp Airport en Manchester zelfs twee retourvluchten per dag. Manchester is na London City, Birmingham en Aberdeen de 4de bestemming van VLM in het Verenigd Koninkrijk.

Tweede passagiersmaatschappij voor Oostende-Brugge Airport

Maar wat dus volledig nieuw is, is dat VLM ook een vaste lijn zal vliegen vanuit Oostende. Daarmee wordt VLM Airlines, naast TUI Fly, de tweede actieve passagiersairline vanuit die luchthaven.

”Deze vluchten naar Manchester van zowel Antwerpen als Oostende betekenen niet alleen een voortzetting van onze intenties om zoveel mogelijk zakenbestemmingen aan te bieden vanuit de Vlaamse luchthavens, het moet ook gezien worden in het kader van de Brexit en ons geloof dat de Britse markt een goede markt zal blijven voor Vlaamse ondernemers” aldus Marcel Buelens, CEO van Antwerp International Airport en Ostend-Bruges International Airport . “Natuurlijk mogen we ook onze voetbalhelden bij ManU en City niet vergeten. Denk hierbij aan de vele Vlaamse supporterclubs die wekelijks bussen inleggen om wedstrijden bij te wonen. Dit kan nu aan zeer democratische prijzen met het vliegtuig”.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 39 euro* (enkele reis, incl. luchthaventaksen) via de reisagent of via www.flyvlm.com.

* Promotietarief geldig voor boekingen van 24 tot en met 30 april voor reizen van 1 tot en met 27 oktober 2018