TUI Belgium biedt vanaf de herfstvakantie opnieuw vluchten en pakketreizen aan naar Zanzibar (Tanzania) en Mombasa (Kenia) met eigen vliegtuigen. Luchtvaartmaatschappij TUI fly vliegt immers vanaf vrijdag 28 oktober vanuit Brussels Airport naar beide luchthavens.

Er zijn 2 vluchten per week naar Zanzibar en Kenia gepland, op dinsdag en vrijdag. Beide bestemmingen worden daarbij op 1 vlucht gecombineerd.

TUI heeft deze zomer al wel een aanbod aan pakketreizen op Zanzibar, maar luchtvaartmaatschappij Qatar Airways wordt daarbij nog ingeschakeld voor de uitvoering van de vluchten. Vanaf eind oktober worden de TUI-verblijven op die 2 bestemmingen dus weer met TUI fly vluchten gecombineerd.

 

 

Safarimogelijkheden

De 15 hotels die TUI er momenteel aanbiedt – waarvan 80% in all-inclusive – liggen vlak aan een schitterend zandstrand en halen een uitstekende klantenscore.

Pakketreizen naar Kenia worden vanaf de herfstvakantie geprogrammeerd met 13 hotels in het aanbod. De regio staat daarenboven al jaren bekend als toegangspoort voor wildlife safari’s die ook in het TUI aanbod worden opgenomen.

 

Foto’s @ TUI