Het gaat hard voor Casa Cook, het eigen hotelconcept van Thomas Cook. Want nadat er deze zomer een derde Casa Cook Hotel geopend wordt in Chania (Kreta) en er recent een hotel voor volgende zomer op Ibiza werd aangekondigd, plant de internationale touroperatorgroep nu ook een eerste Casa Cook Hotel buiten Europa, meerbepaald in Mauritius!

Mauritius wordt de eerste bestemming voor Casa Cook buiten Europa. Het hotel, dat in 2019 moet openen, zal gelegen zijn in Turtle Bay, in het noordwesten van het exotische eiland. Veel details werden nog niet vrijgegeven, maar zeker is dat het hotel zal beschikken over een reeks swim up kamers pal aan het strand, een grote spa en een restaurant met strandbar waar de hele dag door lokale & internationale gerechten zullen worden geserveerd.

Casa Cook, werd drie jaar geleden in de markt gezet met de opening van een eerste hotel op het Griekse eiland Rhodos. Daarna volgde een hotel op Kos en eind deze zomer telt Griekenland een derde Casa Cook met de opening van Casa Cook Chania op het eiland Kreta. Een vierde hotel voor de groep werd eerder al aangekondigd en opent in de zomer van volgend jaar op Ibiza. Er is ook sprake van een hotel in Kroatië dat volgend jaar de deuren zou openen…

Grote klanttevredenheid

Met Casa Cook boort Thomas Cook sinds 3 jaar een nieuw publiek aan. De hotels richten zich immers op reizigers die houden van een hippe moderne levensstijl en op zoek zijn naar een authentieke vakantie met oog voor design, gezond leven, enz.  En dat het concept aanslaat, bewijzen ondermeer de hoge klanttevredenheid & de vele prijzen die Thomas Cook met het concept al won.

Casa Cook is één van de acht eigen hotelmerken van Thomas Cook. Ondanks lanceerde de groep ook nog Cook’s Club-hotels, een zusterconcept voor Casa Cook. Cook’s Club zich eerder op een jongvolwassen publiek en biedt hen zonvakantie met een trendy stadssfeer . Een eerste Cook’s Club opent deze zomer in Hersonissos, Kreta.