Een primeur voor Corendon want het bedrijf introduceert een Only Adult zone aan boord van haar eigen Cordendonvluchten tussen Amsterdam en Curaçao. Deze zone in het vliegtuig is bedoeld voor reizigers die zonder kinderen reizen en voor zakenreizigers die in een rustige omgeving willen werken.

“Tegelijkertijd heeft de introductie van de Only Adult zone ook voor ouders met kinderen een positief effect” zo klinkt het. “Zij hoeven zich minder zorgen te maken om mogelijke reacties van medepassagiers als hun kind wat drukker is of huilt”. De Corendonvluchten naar Curaçao starten vanaf 3 november dit jaar en worden uitgevoerd met een A350-900 toestel.

 

Afgeschermde omgeving

De Only Adult zone wordt ingericht in de voorste sectie van het vliegtuig en bestaat uit negen extra ruime XL-stoelen en 93 standaardstoelen. De zone wordt fysiek afgescheiden van de rest van het vliegtuig door middel van wanden en gordijnen, waardoor een afgeschermde omgeving ontstaat die bijdraagt aan een rustige en ontspannen vlucht. Een stoelreservering in de Only Adult zone kost 45 Euro per enkele reis. En een XL-stoel in de Only Adult zone kost 100 Euro per enkele reis. Alle adults only seats kunnen uiteraard ook via de reisagent worden geboekt.

 

“Aan boord van onze vluchten streven we er altijd naar om op de verschillende behoeften van onze klanten in te spelen. Wij zijn ook de eerste Nederlandse airline die de Only Adult zone introduceert, omdat we tegemoet proberen te komen aan reizigers die op zoek zijn naar wat extra rust tijdens hun vlucht. We geloven ook dat dit een positief effect kan hebben op ouders die met kleine kinderen reizen. Zij kunnen genieten van de vlucht zonder zich zorgen te maken wanneer hun kinderen wat meer geluid maken.” aldus Atilay Uslu, oprichter van Corendon.

Foto’s @ Corendon