16/05/2022- Na de succesvolle opening van Ikos Andalusia aan de Spaanse Costa del Sol in 2021, voegt Ikos Resorts volgend jaar een 6e en 7e resort toe aan haar bekroonde aanbod. Ikos Resorts treedt hiermee ook voor een tweede keer buiten Griekenland en brengt vijfsterrenluxe en mediterraanse gastvrijheid nu naar de kust van Mallorca.

 

Het gloednieuwe Ikos Porto Petro ligt op één van de best bewaarde en mooiste locaties van het eiland, naast de jachthaven van Porto Petro en het Mondrago natuurpark. Het resort bevindt tussen de twee prachtige stranden van Calo dels Homes Morts en Calo de Sa Torre en biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

 

2e hotel op Corfu

Ook in Griekenland breidt Ikos Resorts verder uit. Op het indrukwekkende schiereiland van Dassia Bay in Corfu, aan de andere kant van de baai van Ikos Dassia, opent de groep in 2023 Ikos Odisia, een luxe resort omringd door weelderige bossen. Het nieuwe resort zal gasten verwelkomen voor een ongeëvenaarde ervaring aan de uitnodigende Ionische kust van het eiland, te midden van een knappe omgeving en adembenemende zichten. Beide resorts zullen dezelfde bekroonde luxe all-inclusive service bieden waar de groep bekend voor staat.

 

Beste luxe all-in resorts ter wereld

Voor het vijfde opeenvolgende jaar is Ikos Resorts zopas bekroond tot het allerbeste all-inclusive resort ter wereld. Binnen de categorie ‘all-in’ bekroonden de Tripadvisor-reizigers het familieparadijs Ikos Aria tot de absolute nummer 1 ter wereld. Ikos Resorts is de enige Europese hotelgroep in de wereldwijde top 10 van beste all-inclusive resorts. Ook Ikos Dassia in Corfu en Ikos Olivia in Chalkidiki, die in 2020 en 2021 de prijs wonnen, worden opnieuw tot de beste all-inclusive resorts ter wereld gerekend met respectievelijk een zesde en een twaalfde plaats op de prestigieuze all-in lijst.

Naast ‘beste all-in resort ter wereld’ werd Ikos Aria ook uitgeroepen tot ‘beste luxehotel ter wereld’ en ‘beste hotel aan het water wereldwijd’. Een mooi bewijs dat de groep steeds alles op alles zet voor een ongeëvenaarde service en van de idyllische kustlocatie van het resort op één van de meest sensationele plekken van Kos.

 

Waar boeken?

De Ikos Resorts zijn boekbaar via de reisagent en zijn opgenomen in het aanbod van verschillende Belgische en Nederlandse luxetouroperators:

​In België : Essential Greece, Exclusive Destinations, Go Chic, Odysseus, Pegase, Silverjet, Sunweb, TUI & VIP Selection.

In Nederland : Polyplan, Silverjet, Sunweb, Travel Impressions, TUI, Exclusive Destinations en FTI Reizen

 

Foto’s @ Ikos Resorts