Sinds de lancering in april 2016 heeft IZY 800 000 reizigers tussen Brussel en Parijs vervoert. Daarmee heeft het lowcostconcept van Thalys haar streefdoel bereikt. Het IZY-recept zet volop in op vrijetijdsreizigers en valt duidelijk in de smaak bij de internationale treinreizigers en daarom lanceert IZY enkele stevige verjaardagspromoties.

Op 3 april 2016 lanceerde Thalys IZY als lowcostalternatief voor de verbinding Brussel-Parijs. Het nieuwe aanbod, dat speciaal bedacht werd voor vrijetijdsreizigers, biedt een antwoord op de vraag naar een snelle reisformule tegen zachte prijzen.

Tickets zijn er vanaf 19 Euro per traject & kunnen vanaf twee maanden voor vertrek worden gereserveerd. Een budgetvriendelijke keuze blijft bovendien tot op het allerlaatste boekingsmoment mogelijk. De maximumprijs bedraagt daarbij 59 Euro/traject (zonder opties).

Weekendje Parijs aan zachte prijs?

De trajecten duren gemiddeld 2u15 (tussen 2u08 en 2u30 afhankelijk van het tijdsschema) en met 2 heenritten op vrijdag en 2 terugritten op zondag, biedt IZY de mogelijkheid om het weekend in Parijs door te brengen. Sinds de lancering heeft IZY zo meer dan 800 000 reizigers mogen verwelkomen tussen Brussel en Parijs.

Klapstoelticket

Dankzij twee nieuwigheden is het mogelijk om zelfs nog goedkoper te reizen: wie een ticket boekt zonder gegarandeerde zitplaats betaalt 10 Euro en een “klapstoelticket” kost 15 Euro.

Speciale verjaardagspromotie: kinderen reizen voor 1 Euro

Ter gelegenheid van haar tweede verjaardag zet IZY de gezinnen in de bloemetjes. Vanaf vandaag tot 22 april reizen kinderen jonger dan 12 jaar voor 1 Euro naar Parijs en dit tussen 23 april en 31 mei. Deze promotickets zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid, te koop via http://www.izy.com/nl/family en gelden voor kinderen (jonger dan 12) die begeleid worden door een volwassene die reist met een Standard of een Standard XL-ticket. De tickets kunnen na aankoop ook niet omgeruild of terugbetaald worden.