14/12/2020- Dubai is één van de populairste vakantiebestemmingen deze winter en dat is goed nieuws voor RIU Hotels & Resorts. De populaire hotelketen heeft er immers zopas haar langverwachte hotel “RIU Dubai” geopend.

Het viersterren familiehotel ligt direct aan het strand van de Deira eilanden & is het eerste hotel van de keten in het Midden-Oosten.

Het hotel telt 800 kamers en 5 zwembaden, waaronder 2 kids pools. Daarnaast beschikt RIU Dubai over een Splash Water World waterpretpark met glijbanen en andere attracties, zowel voor kinderen als volwassenen. Eten kan in één van de 4 restaurants: hoofd/buffetrestaurant  Al-Ándalus (internationale keuken voor ontbijt, lunch & dinner) , Spices (Aziatisch), The Palm (Italiaans) en The Moon (Libanese keuken). Daarnaast zijn er ook 6 bars, waaronder 2 swim-up bars.

 

24/7 all-inclusive

Hotelgasten van RIU Dubai genieten standaard van 24uur  all-inclusive service: maaltijden, snacks, drank (aan tafel & in de bars), day & night entertainment, toegang tot gym en spa (enkel schoonheids-en wellnessbehandelingen zijn wel betalend). Met die populaire formule richt RIU zich op een ruim vertrouwd –vooral Europese en Amerikaans- vakantiepubliek, maar ook op nieuwe gasten die nog niet vertrouwd zijn met de hotelketen.

 

 

100e hotel voor RIU

Het RIU Hotel Dubai  is het resultaat van de samenwerking tussen RIU Hotels & Resorts en de Nakheel-groep, promotor van innovatieve ontwikkelingen van wereldfaam, zoals The Palm Jumeirah en de nieuwe kuststad van Dubai: Deira Islands. RIU Hotels & Resorts voegt niet alleen een nieuw hotel toe aan zijn assortiment, maar bereikt met deze opening op een nieuwe bestemming de 100 hotels in 20 verschillende landen in de wereld.