07/11/2023- Groot nieuws voor Griekenlandliefhebbers, want de populaire hotels van de Griekse hotelketen Grecotel Hotels & Resorts zijn vanaf nu ook boekbaar via Corendon.

Vanaf komend zomerseizoen kunnen Corendon klanten daarbij kiezen uit 15 hotels en resorts van de meermaals bekroonde keten: 8 op Kreta, 4 op Corfu, 2 op Kos en één op Rhodos. De luxe 4- en 5 sterren hotels zijn stuk voor stuk uniek en bevinden zich vaak aan de mooiste stranden van Kreta, Corfu, Kos en Rhodos. De keten hecht veel waarde aan gastronomie en uitstekende service. Zo beleef je bv een ultieme culinaire ervaring in de Grecotel LUXME® hotels, die een uitgebreid All Inclusive concept hanteren. Het buffet en de vele à la carterestaurants hebben er een gevarieerd aanbod van zowel lokale specialiteiten als internationale lekkernijen. Bovendien bieden de meeste van deze hotels een exclusief gastronomisch restaurant voor gasten van 12 jaar en ouder, evenals een uitgebreide selectie bars om aan ieders smaak te voldoen.

 

Wensen

“We zijn trots om dit nieuwe partnership aan te kondigen” aldus een opgetogen Atilay Uslu, oprichter van Corendon. “Onze klanten zoeken kwaliteit en waarderen uitstekende service en lekker eten. De Grecotel keten voldoet perfect aan deze wensen. Het feit dat we alle hotels aan ons aanbod toevoegen op de bestemmingen waarop we vliegen, is echt een aanwinst voor onze zonvakanties op de Griekse eilanden.” Yorg Bonami, Sales & Marketing Manager BENE bij Grecotel, vult aan: “We zijn zeer blij dat Corendon voortaan één van onze partners wordt op de Nederlandse & Belgische markt. En dat met een zeer uitgebreid aanbod van maar liefst 15 van onze hotels! Er vroeg bij zijn is de boodschap, want de boekingen voor zomer ’24 lopen als een trein!”

De 15 verschillende Grecotel hotels die door Corendon worden aangeboden, zijn hier terug te vinden.

 

Foto’s @ Grecotel