15/03/2022-Opnieuw pakt Air Belgium uit met een nieuwe tropische bestemming in haar aanbod want vanaf 4 november vliegt de Belgische luchtvaartmaatschappij vanuit Brussel naar Bonaire.

Het Caraïbische eiland – onderdeel van de ABC landen waar Nederlands wordt gesproken- wordt vanaf dan 2x per week aangevlogen, op vrijdag en zondag.

De heenvlucht vanuit Brussels Airport verloopt rechtstreeks, op de terugvlucht wordt een korte stop gemaakt op Curaçao, dat momenteel al in het vluchtschema van Air Belgium zit (zogenaamde driehoeksvlucht).

De vluchten zullen worden uitgevoerd met één van de nieuwe Airbus A330neo’s van de airline, goed voor 286 passagiers, verspreid over economy, premium economy & business class.

 

Eerste rechtstreekse verbinding vanuit België

De nieuwe vluchtlijn wordt trouwens de eerste rechtstreekse verbinding met Bonaire vanuit België en betekent concurrentie voor zowel KLM als TUI fly, die beiden al jaren het eiland vanuit Amsterdam Schiphol aanvliegen.

Tickets naar Bonaire met Air Belgium kunnen vanaf nu geboekt worden, ook via de reisagent. Verschillende Belgische touroperators bieden trouwens ook pakketreizen op Bonaire (dat ook als duik/snorkelparadijs bekend staat) in combinatie met de nieuwe vluchtlijn vanuit Brussel aan.