21/02/2023- De bouw van RIU Plaza Chicago is in volle gang. Verschillende verdiepingen van het toekomstige hotel- dat 28 verdiepingen zal tellen- staan al recht. Maar de populaire hotelketen laat weten dat het een leuk extraatje voor haar gasten voorziet, nl een indrukwekkende rooftopbar.

De rooftop bar komt op de 26e verdieping van het gebouw.

De eerste beelden van de rooftopbarplannen werden net vrijgegeven en daarop is niet alleen een ruim terras te zien, maar ook een glazen platform met balustrades van glas waarbij de gasten niet alleen een spectaculair zicht op de stad hebben, maar op 88 meter boven de grond ook het stadsleven letterlijk onder hun voeten voorbij kunnen zien komen.

Het toekomstige viersterrenhotel, waarvan de opening voorzien is in 2024, zal gelegen zijn in de wijk Streeterville, vlak naast het populaire winkelgebied Magnificent Mile en de beroemde Navy Pier, met de Chicago River in het zuiden en Lake Michigan in het oosten. Met het nieuwe Riu Plaza Chicago hotel zal haar RIU haar aanbod in de Verenigde Staten met maar liefst 390 kamers uitbreiden. De keten -die zowel op leisure als businessklanten mikt, heeft nu al hotels in Miami, San Francisco en 2 in New York.

Foto’s plannen @ RIU Hotels