1/4/2019- Goed nieuws voor wie naar Disneyland Parijs wil of voor wie een vlucht moet nemen vanuit Charles de Gaulle Airport, want deze twee bestemmingen worden vanaf nu ook door hogesnelheidstrein Thalys vanuit België én Nederland bediend. Afgelopen zondag mochten de stations van Marne-la-Vallée en Roissy Charles-de-Gaulle de eerste Thalys-trein verwelkomen.

Bertrand Gosselin, CEO van Thalys, en Isabelle Willemsens, Country Director Benelux Parks & Resorts, vierden samen de eerste Thalys-rit in een treinstel waarop de grootste Disneyhelden voor de gelegenheid stonden afgebeeld.

De nieuwe Thalys-route vanuit België en Nederland naar Marne-la-Vallée en Roissy Charles-de-Gaulle vertrekt twee maal per dag in Amsterdam en rijdt dan via Antwerpen en Brussel naar het Oosten van Parijs, waarbij eerst in Roissy Charles de Gaulle en vervolgens Marne-la-Vallée wordt halt gehouden. Dagelijks zijn er ook twee retourritten.

 

Reistijd
Charles de Gaulle: 1u11 vanuit Brussel-Zuid, 2u00 vanuit Antwerpen-Centraal
Marne-la-Vallée: 1u33 vanuit Brussel-Zuid, 2u20 vanuit Antwerpen-Centraal

Tarieven 

Vanaf €29 in de categorie Standard, €52 in Comfort en €75 in de categorie Premium. Tot 12 jaar: €15 in Standard, €30 in Premium (“het Kid-tarief”)

De Thalystickets voor deze nieuwe route zijn verkrijgbaar via de reisagent en via de gebruikelijke andere Thalys verkoopskanalen.