06/04/2023- Als onderdeel van de strategische plannen om haar wereldwijde netwerk uit te breiden en nieuwe bezoekers aan te trekken, kondigt Royal Jordanian Airlines nu officieel een nieuwe directe vluchtlijn aan tussen Amman (Jordanië) en Brussel.

De vluchten starten op 26 oktober en zullen 2X per week plaatsvinden, op donderdag en zondag. Vertrek is in Brussel om 15u15 (aankomst in Amman om 22u lokale tijd) en omgekeerd om 11u (met aankomst in Brussel om 14u15 lokale tijd).

 

Toeristische parel

“Na een afwezigheid van 10 jaar zijn we blij Royal Jordanian Airlines opnieuw te mogen verwelkomen op Brussels Airport en zo onze passagiers de mogelijkheid te bieden om Amman – en de rest van Jordanië- te ontdekken”, aldus Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport. “Als modern land met een rijke geschiedenis is Jordanië immers een ware toeristische parel en een geweldige bestemming voor een citytrip of een langer verblijf. Het feit dat Royal Jordanian Airlines haar vloot blijft moderniseren met energie-efficiënte toestellen, past bovendien perfect binnen de duurzame ontwikkelingsstrategie van onze luchthaven”.

Royal Jordanian Airlines kondigde onlangs nog de aankoop aan van 40 gloednieuwe narrow-body vliegtuigen, waaronder een vloot van 30 gloednieuwe Airbus A320neo’s en E195-E2 Embraer commerciële jets.

De vluchten zijn vanaf nu boekbaar, ook via de reisagent. Verschillende Belgische touroperators bieden de nieuwe vluchten ook al aan in pakket met hotels of rondreizen.