6/05/2024 – PLAY, de low-cost luchtvaartmaatschappij uit IJsland, kondigt de herlancering aan van vluchten van/naar Brussel vanaf 28 mei. Dit is het derde opeenvolgende jaar dat PLAY gedurende het zomerseizoen vluchten tussen Brussel en Reykjavik aanbiedt voor reizigers die zowel IJsland als Noord-Amerika willen verkennen.

PLAY biedt dit zomerseizoen – meerbepaald vanaf 28 mei tem 7 september- drie vluchten per week aan vanuit Brussel Airport naar Reykjavík en dit op dinsdag, donderdag en zaterdag. Vlucht OG481 vertrekt vanuit Brussel steeds om 12u30 en bereikt Reykjavík in 3u20, met aankomst om 13u50 lokale tijd. De terugvlucht OG480 vertrekt vanuit de IJslandse hoofdstad om 06.10 uur en komt aan in Brussel om 11.30 uur, opnieuw met een vliegtijd van meer dan 3 uur.

PLAY maakte de allereerste vlucht in 2021 en heeft zijn activiteiten aanzienlijk uitgebreid. De luchtvaartmaatschappij beschikt nu over een moderne vloot van 10 Airbus A320-toestellen.

 

Gratis stopover in IJsland op weg naar Noord- Amerika

Passagiers die met PLAY reizen, kunnen genieten van een stopover in Ijsland, zonder extra kosten, wanneer ze tussen Europa en Noord-Amerika reizen. Dit speciale aanbod stelt passagiers in staat om twee bestemmingen in één reis te ontdekken. De tussenstops worden mogelijk gemaakt door PLAY’s centrale hub, waarbij alle vluchten via IJsland gaan. Passagiers kunnen tot 10 dagen in IJsland doorbrengen en de indrukwekkende natuurwonderen van het land ontdekken, waaronder watervallen, geisers, warmwaterbronnen, gletsjers en het noorderlicht.

 

Vluchten naar Noord-Amerika en Canada

Naast de Europese routes voert PLAY vluchten uit naar verschillende bestemmingen in Noord Amerika, waaronder Baltimore, Boston, New York en Washington DC in de Verenigde Staten en Toronto in Canada.

 

Bekroonde lowcost airline 

Vorig jaar werd de bemanning van PLAY uitgeroepen tot de beste door de USA Today 10Best lezers, en de airline kreeg ook de onderscheiding van beste lowcost luchtvaartmaatschappij in Noord-Europa door de prestigieuze World Airline Awards, gebaseerd op klanttevredenheid. Met een indrukwekkende ontime performance van 83% in 2023 garandeert PLAY passagiers een veilige en betrouwbare reis.

Foto’s @ Play Airlines