18/01/2021-Het gekende luxe hotelmerk Ikos Resorts is klaar om haar gasten in 2021 opnieuw te verwelkomen in een wereld van vrijheid en veiligheid. En nadat ze dat al jaren in Griekenland doet, opent Ikos Resorts nu ook voor het eerst een hotel buiten Griekenland, meerbepaald aan de Costa del Sol in Spanje.

 

Ikos Resorts brengt haar bekroonde luxe all-inclusive concept naar de Costa Del Sol met de opening van Ikos Andalusia op 1 april 2021. Het vijfsterrenresort is de vijfde aanwinst voor de groep, voor het allereerst buiten Griekenland. Het gloednieuwe resort met 411 luxueuze kamers en suites ligt aan de rustige kust van Playa de Guadalmansa en is een weelderige oase van luxe en rust met meer dan 21 hectare prachtige tuinen en kilometerslange gouden zandstranden. Zoals in alle Ikos Resorts genieten gasten 24/24 roomservice binnen de luxe all-inclusive formule en worden ze verwend met beautyproducten van Anne Semonin Paris op de kamer.

 

uitgebreid culinair aanbod

Met 7 restaurants brengt Ikos Andalusia een uitgebreid culinair aanbod met gerechten van over de hele wereld, samengesteld door Michelin sterrenchefs, en keuze uit 300 wijnen geselecteerd door de Ikos Sommelier. Dankzij het innovatieve Local Discovery aanbod van Ikos kunnen gezinnen er een hele dag op uit trekken met een MINI auto om de omgeving te verkennen, kunnen ze gratis de beste musea in Malaga te bezoeken of kiezen voor de Dine-out optie en uit eten gaan in een lokaal en authentiek restaurant, zonder extra kosten. Alles is er om het hele gezin een topvakantie te laten beleven zoals  7 zwembaden, goed voor 4.000m2 waterplezier. Voor elke leeftijd zijn er aangepaste ontspanningsactiviteiten en in de Kids Club kunnen kinderen zich helemaal uitleven dankzij een reeks creatieve en educatieve activiteiten.

 

Voetbalcoaching voor kids onder begeleiding van Premier League spelers

In samenwerking met Football Escapes start Ikos Resorts het komende seizoen in Ikos Andalusia met voetbaltrainingen voor kinderen onder de deskundige begeleiding van voormalige Premier League-spelers. De eerste voetbalcursus gaat door tijdens de paasvakantie van 12 tot en met 16 april 2021 onder leiding van Robbie Keane, voormalige spits bij Tottenham Hotspur. Tijdens de zomervakantie staat een volgende boeiende cursus gepland van 26 tot en met 30 juli 2021 met de voormalige Premier League spits Bobby Zamora en de populaire voetbal freestyler Billy Wingrove.

Kinderen van alle niveaus tussen 5 en 15 jaar oud, hebben de mogelijkheid om hun balvaardigheden bij te schaven met als prachtige achtergrond Ikos Andalusia.  Gedurende vijf dagen krijgen ze dagelijks twee uur voetbaltraining, terwijl hun ouders hen aan de zijlijn kunnen aanmoedigen. Elk kind dat zich inschrijft voor de cursus krijgt een Football Escapes uitrusting met een gepersonaliseerd T-shirt, voetbalshort en -sokken en na afloop ook een medaille en een gesigneerd diploma.

 

Covidvrij 2020 voor Ikos Resorts

In 2020 introduceerde Ikos Resorts het Infinite Care Protocol™ om het algemene welzijn en de veiligheid van de gasten te garanderen. Het Infinite Care Protocol™ omvat strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zoals nauwgezette desinfecteringsprocedures, ‘Zero Touch’ technologie en diensten, Covid-19-testen voor werknemers en gasten, thermische metingen en 24/24 uur medische ondersteuning. De nieuwe maatregelen zorgden voor een veilige plek en een Covid-vrij seizoen, met geen enkel geval van Covid-19 bij de duizenden gasten die in 2020 bij Ikos Resorts verbleven. Ook in 2021 staan de gasten zorgeloze momenten te wachten onder de zon in de Ikos-wereld van vrijheid en veiligheid, samen met een uitzonderlijke klantgerichtheid, de luxe all-inclusive en de elegantie en stijl van de Ikos Infinite Lifestyle.

Verschillende touroperators en reisagenten bieden Ikos Resorts aan in België, ook in pakketreis-vorm.