01/07/2019- Goed nieuws voor fans van Mickey & friends want binnenkort opent  Disneyland Paris zowel haar park als hotels weer. Al gebeurt de heropening wel in fases. 

De gefaseerde heropening start op 15 juli met het Disneyland Park, zelf het Walt Disney Studios Park, het Disney’s Newport Bay Club Hotel en Disney Village. De heropening volgt de richtlijnen van de Franse overheid en gezondheidsautoriteiten en is besproken met vertegenwoordigers van de Comité Social et Economique (CSE). Terwijl Disneyland Paris opnieuw bezoekers verwelkomt, blijft de focus liggen op het bevorderen van de gezondheid en veiligheid van bezoekers en Cast Members.

Sommige hotels blijven deze zomer gesloten

Daarnaast, en onder voorbehoud van de voortdurende ontwikkeling van de situatie, kondigt Disneyland Paris de geplande gefaseerde heropening van verschillende andere Disney Hotels aan, waaronder Disney’s Hotel Cheyenne op 20 juli, Disney’s Hotel Santa Fe op 3 augustus en het Disneyland Hotel op 7 september.

Disney’s Sequoia Lodge en Disney’s Davy Crockett Ranch blijven in de zomer gesloten en de heropeningsdata worden op een later moment bekend gemaakt. (foto @ Disneyland Paris)

Foto: Disney’s Newport Bay Club Hotel dat ook op 15 juli heropent