Eurostar, de hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met het Europese vasteland verbindt, biedt reizigers nu de keuze uit een reeks zorgvuldig geselecteerde hotels voor een gunstig tarief wanneer ze trein + hotel in pakket boeken.

Het nieuwe aanbod is samengesteld uit hotels in het centrum van Londen en voor elk budget. Ze werden gegroepeerd in verschillende thema’s zodat de klant snel en gemakkelijk zijn of haar perfecte reis kan boeken. Van designpareltjes tot gastronomische hotspots: het nieuwe platform wil reizigers helpen om het perfecte hotel te vinden. Alle hotels werden daarom ook getest en goedgekeurd door Eurostar.

Platform voor vrijetijdsreizigers

“Het platform werd ontworpen om vrijetijdsreizigers een meer gestroomlijnde ervaring te bieden bij het boeken van hun reis” zo klinkt het bij Eurostar. “Binnenkort kunnen zij bovendien hun hele reis kunnen afstemmen op een thema. Van cultuur en gastronomie tot ontspanning, een speciale gelegenheid, budgetvriendelijk of met de hele familie … reizigers kunnen dan hun voorkeuren op het moment van boeking selecteren, om zo de perfecte hotel- en reisopties te kiezen voor hun specifieke wensen”.

Eerste innovatie

Het aanbod van hotels is de eerste van een reeks innovaties bij Eurostar. Binnenkort wordt een reeks op maat gemaakte ervaringen geïntroduceerd op het gebied van muziek, theater en entertainment. Zo wil Eurostar zijn aanbod blijven uitbreiden en reizigers meer dan puur en alleen het reizen aanbieden.

De nieuwe pakketten zijn terug te vinden op de website van Eurostar. De hogesnelheidstrein is uiteraard ook in combinatie met hotels te boeken bij elke reisagent.