08/08/2019- Eurostar viert midden november zijn 25e verjaardag. Om dit uitgebreid in de kijker te zetten & klanten mee van de verjaardag te laten genieten, introduceert de hogesnelheidstrein nu al een wel zeer speciale “champagne”functie op bepaalde treinen…

100 dagen voor zijn 25ste verjaardag op 14 november 2019 introduceert Eurostar immers de ‘Press for Champagne’ knop. Op geselecteerde treinen kunnen de eerste 25 reizigers die op de knop drukken ontspannen terwijl een glas bubbels aan hun stoel wordt geserveerd. De nieuwe functie zal beschikbaar zijn op 6 augustus en vervolgens op vrijdagavond in treinen van Londen naar Parijs, Brussel, Rotterdam en Amsterdam voor de rest van de maand.

Marc Noaro, Chief Customer Officer, Eurostar zegt: “Al 25 jaar biedt Eurostar klanten een snelle, comfortabele en plezierige manier van reizen. We introduceren deze zomer ‘Press for Champagne’ om reizigers de kans te geven mee de verjaardag te vieren en hun reis nog specialer te maken.”

De knop is beschikbaar voor reizigers in de volgende treinen op 6 augustus, 100 dagen vóór het 25-jarig jubileum van Eurostar, en vervolgens op vrijdagavond voor de rest van de maand (9, 16, 23 en 30 augustus).
• Londen naar Parijs met vertrek om 17u01
• Parijs naar Londen met vertrek om 17u13
• Londen naar Brussel, Rotterdam en Amsterdam met vertrek om 17u16

In de komende maanden kunnen reizigers zich verwachten aan nog meer festiviteiten ter gelegenheid van 25 jaar Eurostar.