05/09/2018- Na Parijs verwent Eurostar, de hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met het Europese vasteland verbindt, haar Business Premier-reizigers voortaan nu ook in Londen met een gloednieuwe cocktailbar in haar vertrek-en aankomststation (London St Pancras International).

De cirkelvormige zwart- en goudkleurige bar bevindt zich op de bovenverdieping van de lounge en biedt de reizigers een sfeervolle ruimte waar ze een reeks- speciaal voor Eurostar bedachte- cocktails kunnen proeven.

Speciaal ontworpen cocktails

De cocktails, ontworpen door de London Cocktail Club, bevatten Britse, Franse, Belgische en Nederlandse dranken en ingrediënten, en weerspiegelen de vier culturen waar Eurostar bestemmingen heeft met passende namen als Earl’s Elixir en Bourbon Boisé.

“De lancering van de nieuwe bar bevestigt de blijvende investering en vernieuwing van Eurostar in zijn stations en diensten. Met de recente introductie van Chop-Chop, een express-kapsalon in de vertrekhal in Londen, ticketpoortjes in London St Pancras om de controles te versnellen en World Duty Free, zet Eurostar zich in om de ervaring van zijn reizigers te blijven verbeteren” zo klinkt het.

 

““Na het succes van de cocktailbar in Parijs zijn we trots om ook een bar in Londen te kunnen openen. Onze Business Premier-reizigers zoeken vaak naar een plek om te ontspannen na het werk en vrijetijdsreizigers zijn meestal op zoek naar een drankje. Met een wintermenu, ontworpen door de London Cocktail Club met dranken geïnspireerd door onze belangrijkste bestemmingen, hopen we dat reizigers van de nieuwe ervaring zullen genieten.” aldus Yann Bayeul, Catering Product & Service Manager bij Eurostar

Business Premier klasse

Reizen met Eurostar kan in drie verschillende klasses: standard, standard premier en business premier. Enkel reizigers van die laatste klasse hebben dus toegang tot de cocktailbars in de business lounges in Londen én Parijs. Daarnaast genieten ze van volledige flexibiliteit om te reizen wanneer ze willen (hun ticket kan op ieder moment geruild worden naar een ander tijdstip of datum van afreis), express check-in tot 10 minuten voor vertrek om geen tijd te verliezen, uitgebreide maaltijden aan boord van de trein en taxiboekingsservice in de businesslounges en in de trein.

Meer info over routes, reisklasses, tarieven, enz van Eurostar vind je bij je reisagent of via www.eurostar.com